ANNONS:
ANNONS:

Rödvit dominans i Förstafemman

Tre av fem namn kommer från Holmalunds IF i denna den näst sista Förstafemman. Kanske inte så konstigt då alla tre av alingsåsarnas representationslag går som tåget. 

10_FF

MÅLVAKT
Calle Skoglöf, Holmalunds IF
Kommentar: Hoppade in när Olof Saarinens höft började krångla, och har sedan blivit kvar. Faktum är att Skoglöf har stått samtliga fyra segrar på senare tid och dessutom har han gjort det riktigt bra. Har stor del i den trygghet som HIF arbetat sig till. 

FÖRSVARARE
Ronia Gustafsson, Holmalunds IF
Kommentar: Har varit mer eller mindre dominant hela säsongen men på sistone har hon varit extremt betydelsefull för HIF. Borta mot Skoghall i lördags var hon enligt rapporterna planbäst, även om hon hade god hjälp av övriga defensiva krafter i Holmalund. Lär bli viktig även på lördag mot Gauthiod.

MITTFÄLTARE
Christoffer Ängberg, Holmalunds IF
Kommentar: Har likt Calle Skoglöf kommit in och bidragit till Holmalunds förvandling. Lagkaptenen bidrar alltid med en hundraprocentig arbetsinsats och driver dessutom på sina lagkamrater på ett bra sätt. Har även en trygghet i det ”enkla” passningsspelet även om han inte är någon stor poängmakare.

FORWARD
Annelie Carli, IK Frisco
Kommentar: En stor snackis inför säsongen och var den stora favoriten att bli årets Måltjuv. Men en tidig skada förstörde våren och inte heller hösten har inneburit någon succé. Men i helgen gjorde hon Friscos båda mål i segern mot Skoftebyn, och jag blir inte förvånad om det blir nytt nätrassel i årets sista match mot Lödöse/Nygård.

TRÄNARE
Tomas Magnusson, Södra Härene IF
Kommentar: Visst trodde jag att Härene skulle kunna vara med och utmana i toppen, men att så tydligt skaffa sig ett grepp om kvalplatsen är oerhört starkt gjort. Hösten har varit magnifik och Magnusson har lyckats få ihop gruppen på ett strålande sätt. Nu gäller det att hålla ihop det ett par matcher till för att få förlängd säsong.

Håller du med om uttagningen? Eller hur ser din förstafemma ut? Kommentera gärna nedan.

Lämna en kommentar