ANNONS:
ANNONS:

Vårgårda IK förstärker tränarstaben

Stefan Strind är klar som tränare för Vårgårda IK. Han och Peo Häggström ska leda VIK i trean med ett delat ledarskap 2016.
– Vi får in en av de mest kompetenta tränarna i området, säger Gabor Hacker i VIK.

Silly Season

Att Peo Häggström var klar för sitt sjätte år som tränare för Vårgårda var ingen nyhet. Men nu kom beskedet att han ska dela på ansvaret med Stefan Strind.

– Det känns väldigt bra det här. Vi behåller kontinuiteten med Peo men får även lite ny energi in i laget i och med att Stefan kommer in här. Han kommer även att hålla i ett utbildningsprojekt riktat mot ungdomssidan, för att vi ska få välutbildade spelare och tränare även där, säger Gabor Hacker.

Ronny Nordström kommer att fortsätta som assisterande tränare, och ska även fungera som en länk från A-laget ner till FK-laget i femman och till J-laget.

– Vi tar små steg hela tiden och detta är ännu ett viktig steg för att utveckla föreningen. Och det känns väldigt bra, säger Hacker.

Stefan Strind hade en del förfrågningar från andra klubbar, men till slut föll valet alltså på Vårgårda IK.

– Jag blev lockad av den visionen som klubben har satt upp. Det känns som att de verkligen vill någonting och då blir det spännande att vara med på det projektet, säger Strind, som så klart också lockades av att arbeta tillsammans med vännen och lärarkollegan Peo Häggström.

– Vi känner varandra väl och har pratat om att göra något tillsammans någon gång. Nu kom den möjligheten och det känns väldigt roligt. Peo har startat någonting bra i VIK och kan jag komma in med ny energi och försöka bidra med det jag kan är det naturligtvis jättekul. Jag ser verkligen fram emot det här projektet.

Lämna en kommentar