ANNONS:
ANNONS:

Vi avslöjar första gästskribenten

Tobias Nordgren, Holmalunds rivige mittfältare. Där har ni nästa års första gästskribent.

Behövde du fundera mycket innan du tackade ja till att vara gästskribent?
– Nej, det är rätt kul att vara spontan så det är bara säga ja till det mesta. Det känns kul att få möjligheten att yttra lite tankar kring lokala fotbollen också. De som känner mig vet att jag är rätt så frispråkig så vi får se vad det kommer skrivas om under året.

Hur stor skrivvana har du sedan tidigare?
– Jag har vidareutbildat mig till redovisningskonsult så det är klart att en del rapporter har avverkats. Skrivvanan i sig är väl inte mer än någon annan men när det är ett ämne jag kan sväva iväg om helt fritt så bör det inte vara några problem att få ihop texterna.

Läser du vad som skrivs om er och eran klubb/matcher här på sidan och i andra medier?
– Jag har inte missat många inlägg/artiklar under mina år inom seniorfotbollen. Det är extremt intressant att läsa allt från referat, intervjuer och liknande för att hålla sig uppdaterad och se hur det såg ut ifrån andras ögon. Speciellt detta året som var när jag för de mesta stod vid sidan och kunde analysera mer.

Har du några ämnen som du redan nu vet att du kommer skriva om under året?
– Jag har redan planerat de flesta texterna och tror att de kan beröra en del olika ämnen. Redan nu kan jag avslöja att text nummer två kommer vara något helt nytt som det aldrig har skrivits om på lokalfotboll. Den texten ska bli kul att slutföra.

FAKTA TOBIAS NORDGREN
Födelseår: 1995.
Familj: Sambo – mamma, pappa och tre syskon.
Bor: Alingsås.
Klubbar i karriären: Östadkulle och Holmalund.
Lokal favoritklubb: Holmalund.
Nuvarande roll i den lokala fotbollen: Spelare i Holmalund.

Lämna en kommentar