ANNONS:
ANNONS:

Vi går mot långhelg

En långhelg står för dörren och vi har som vanligt valt ut några matcher som på förhand kittlar lite extra.

Långared – Halvorstorp
Serie: Division 6 Trollhättan.
Kommentar: Två lag som vann sin respektive premiär, och också två lag som många tippar ska kriga i samma skikt av tabellen. Aram Kanuni avstängd efter rött kort, vilket är en försvagning för Långared. Halvorstorps rutin och fina skalp mot Wargön i premiären gör att gästerna får tipset, även om det är en vidöppen match.
Tips: 1-2.

Hemsjö – Rävlanda/Bollebygd
Serie: Division 3 södra.
Kommentar: Viktigt för Hemsjö att få med sig ett bra resultat efter raset i premiären. R/B knep dock en pinne mot Ulricehamn, så detta blir ingen lätt uppgift. Antar att hemmalaget prioriterar defensiven här efter sju insläppta senast, och kanske kan det räcka till en poäng.
Tips: 2-2.

Gerdsken – Habo
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Sexpoängaren Gerdsken mot enpoängaren Habo, det kan väl bara sluta på ett sätt? Ja, hemmalaget får självklart tipset efter den prickfria inledningen, även om jag tror att det krävs en ny bra prestation för att ta tredje raka.
Tips: 3-1.

Holmalund – Gnosjö
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Viktigt mittenmöte om man kan säga så efter två matcher. Holmalund har ännu inte förlorat och har visat upp en god stabilitet hittills. Får man fart på anfallsspelet kan det mycket väl bli tre pinnar här.
Tips: 2-1.

Vårgårda IK – IFK Uddevalla
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: VIK har kommit igång bra efter premiärförlusten och har absolut poängchans här. IFK vann de två första matcherna innan man föll mot FC Trollhättan i måndags, och jag håller gästerna som knapp, knapp favorit här. Men VIK är svårslaget och har endast släppt två mål på tre matcher, och nyckeln blir så klart att fortsätta hålla tätt bakåt. Dessutom är man nog revanschsuget efter raset i DM i veckan.
Tips: 1-1.

HIF Akademi – Sil
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Stekheta Akademin har två raka segrar och kommer man till spel med bästa laget talar mycket för att tredje vinsten kommer här. Sil ska dock inte underskattas och utklassade Skara senast, men jag tror på hemmaseger.
Tips: 3-2.

IK Uppsala – Holmalund
Serie: Elitettan.
Kommentar: Holmalund har fått en kanonstart med två raka segrar. Framför allt har stabiliteten i laget imponerat och kanske att det nya spelsystemet redan har satt sig. Hoppas på en ny vinst här, men Uppsala slog Sundsvall med klara 4-0 på hemmaplan i premiären och det blir en stor utmaning för HIF att mala ner hemmalaget här.
Tips: 2-2.

Lämna en kommentar