ANNONS:
ANNONS:

Vi laddar för ny helg

Även den här helgens spelas det många matcher som platsar på veckans lista.

Södra Ving – Alingsås IF
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Efter torsken senast bör AIF studsa tillbaka för att visa sig självt och sina toppkonkurrenter att man inte darrar på manschetten nu när säsongen ska knytas ihop. Dessutom jagar man revansch för krysset mot Södra Ving i våras. Spelmässigt var Kinnamatchen senast bra, så får man bara in bollen i mål ska det bli en grönvit seger här.
Tips: 1-4.

Vårgårda IK FK – Bollebygds/Olsfors
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: En klassisk sexpoängsmatch i botten av tabellen. Det är knallhårt runt kvalstrecket och jag tror att FK tar chansen här och ser till att ta alla tre poäng. Om inte blir det nog ett krig ända in i kaklet för Niclas Springhs mannar i höst.
Tips: 4-3.

Gerdskens BK – IFK Tidaholm
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: GBK:s stora chans att på allvar kliva in i snacket om seriesegern. Dessutom har gulsvart revansch från i våras att utkräva och GBK är i bra form. Men detta tror jag blir knallhårt, och jag drar till med ett kryss. Även om det vore grymt roligt om Gerdsken lyckades vinna.
Tips: 1-1.

IF Haga – Holmalunds IF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Holmalund har fått en lysande start på hösten och nu har man stora möjligheter att skaka av sig de nedre strecken på allvar. Efter 2-2 borta mot LFK förra veckan bör truppen vara vid gott mod och detta ska man bara lösa, och i veckan gjorde man också klart med Martin Andersson från Säven/Hol och comebackande Fredrik Olausson.
Tips: 1-3.

Hemsjö – Mjörn
Serie: Division 6 Borås.
Kommentar: Av formkurva och tabelläge att döma ska detta bli en lätt match för Mjörn. Men Hemsjö firar Byvallens dag och detta är också Veckans Match i VFF:s 100-årsfirande, och det kan så klart tända hemmalaget lite extra. Men gästerna måste ändå få mitt utgångstips.
Tips: 1-4.

Hemsjö – SAIK/SMSK
Serie: Division 3 västra.
Kommentar: Del två av firandet på Byvallen utgörs av division 3-derby där Hemsjö är i störst poängbehov i botten. SAIK/SMSK kommer från hemska 2-12 mot Brämhult i veckan, och jag tror faktiskt att Hemsjö tar chansen och vinner här.
Tips: 3-2.

Östadkulle SK – JK10
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Seriefinal i en haltande tabell, men klart är att ÖSK kopplar ett rejält grepp om detta i händelse av seger. Ex-holmalundarna Sofia Andersson och Sandra Johansson har tillfört ännu mer stadga till detta ÖSK och jag tror man har en bra chans här. Men det blir tajt.
Tips: 2-1.

Skoftebyns IF – Vårgårda IK
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Oj, vilken viktig match det här är. Både Skoftebyn och Vårgårda krigar i botten och VIK är i nuläget två poäng efter Trollhättegänget. Men trendbrottet senast bör ha skapat både energi och självförtroende, och ska man hänga kvar utan kval behövs nog minst en poäng här. Men jag är optimist och tror på andra raka trean.
Tips: 1-3.

Lämna en kommentar