ANNONS:
ANNONS:

Vi laddar för ny helg

I dag har vi återigen valt ut ett antal matcher som samlas under det vi kallar Helgens Hetaste.

Gerdskens BK – IFK Falköping
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Det finns inga större marginaler för GBK om man ska haka på tåget i den absoluta toppen. Falköping tog tre viktiga poäng senast, men totalt sett har säsongen inte varit lysande. Därför får GBK mitt tips hemma på G-vallen.
Tips: 3-1.

Trollhättans BoIS – Holmalunds IF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: BoIS har visat strålande form och kommer närmast från bortaseger mot Lidköping. Förre Sollebrunnstränaren Fredrik Bengtsson har med andra ord fått ordning på grejerna och det finns en uppenbar risk att HIF:s förlustfria svit ryker. Även om firma Nilsson-Martinsson kan avgöra mot vilket lag som helst i den här serien.
Tips: 2-1.

Ulricehamn IFK – Alingsås IF
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Ulricehamn jagar för att slå sig in på topp tre så detta blir absolut ingen lätt match för AIF. Faktisk en av matcherna där risken för poängtapp är som störst, men trots detta känns det fel att tippa emot serieledaren.
Tips: 1-2.

Vårgårda IK FK – Vedum
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Racet om överlevnad i 0322-femman går vidare. Vedum har dalat i tabellen och ligger nu skrynkligt till, och jag tror att FK tar chansen att förstärka den bilden.
Tips: 3-1.

Säven/Hol – Sandared/Sjömarken
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Det är mungiporna uppåt i Säven/Hol efter de senaste veckornas resultat. Sandared/Sjömarken har inte sett lika omänskligt ut på sistone, så får hemmalaget in en fullträff är det läge att vinna här.
Tips: 1-0.

Herrljunga SK – Bollebygd/Olsfors
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Ännu en match där båda lagen slåss för överlevnad. Tror det blir mycket kamp, men att individuell skicklighet på exempelvis Emil Johansson eller Erik Karlsson blir avgörande till hemmalagets fördel.
Tips: 3-2.

Frisco – Råda
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Efter en sämre prestation senast behöver Frisco alla gånger visa bättre takter här för att ta en ny seger. Råda är bra i sina bästa stunder, men får hemmalaget igång sitt rejäla och distinkta spel ska man vara en klass bättre. Men lite skrällpotential ser jag i den här matchen.
Tips: 3-2.

Torslanda IK – Vårgårda IK
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Ännu en hyperintressant match i det getingbo som bildats vid kvalplatsen i botten. VIK har visat en bra höstform men är fortsatt i stort poängbehov för att förbättra sitt läge. Jag ser detta som en klar nyckelmatch, där jag hoppas att VIK tar tre poäng. Men i tipset får de bara en.
Tips: 2-2.

Lämna en kommentar