ANNONS:
ANNONS:

Vi laddar för ny helg

Även den här fredagen har vi fått ihop ett gäng matcher på listan som vi kallar för Helgens Hetaste.

Alingsås IF – Kinna IF
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Jocke Berg tillbaka efter avstängning och självklart är AIF favorit här. Kinna som inlett med en match av varje tecken är bra i sina bästa stunder, men måste nå makalöst högt i prestation för att vinna här. Känslan är att grönvitt har växlat upp och tar fjärde raka, och att den största frågan istället är om nollan bakåt spricker eller inte.
Tips: 4-1.

IK Frisco – IFK Tidaholm
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Tidahom har inlett med en seger och två förluster och slår helt klart ur underläge här. Frisco har två raka segrar och hemma på Katebovallen kommer tredje raka. Det är jag ganska övertygad om.
Tips: 4-0.

Holmalund – Lidköpings FK
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Sist lossnade det framåt för LFK som körde över Haga med 6-2. Tvärtom för HIF som fortfarande väntar på första gjorda målet. Gästerna är given favorit här, men det kan också vara en sådan här match där man slår ur underläge det skulle kunna vända för Mikael Öhmans mannar. Men LFK får tipset.
Tips: 1-3.

Vårgårda IK – Skoftebyn
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Ett hyperviktigt bottenmöte mellan två enpoängare. VIK:s avancemang i DM i veckan kanske gav lite självförtroende och jag håller hemmalaget som knapp favorit här. En trea skulle ge vind i seglen och en viss arbetsro, och jag tror att första poängen för Tobias Edenvik trillar in här.
Tips: 3-1.

Säven/Hol – Bergdalen
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Svårspelade Bergdalen gästar Hols IP och jag håller hemmalaget som favorit här. Trots poängtappet mot HSK senast har Säven/Hol inlett säsongen bra och seger här skulle förstärka den bilden.
Tips: 3-1.

Sollebrunns AIK – Vedum
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Jumbofinal mellan två nollpoängare i femman. Vedum trodde jag på som topplag, men de har liksom i fjol inlett poängmässigt svagt. SAIK föll igenom senast, så det krävs andra takter om det ska bli poäng här. Men jag tror tyvärr att det blir tufft att få med sig något matnyttigt från den här matchen.
Tips: 1-3.

SAIK/SMSK – Brämhult
Serie: Division 3 södra.
Kommentar: Bjärketjejerna vann en tuff veckomatch med 3-2 och en ny seger här skulle betyda att man skakar av sig bottenlagen och istället hakar på mot övre halvan. Och jag ger de en hyfsad chans att klara av det om de kommer upp i samma nivå här som tidigare.
Tips: 3-2.

 

RESULTAT FRÅN VECKAN
Södra Härene – IFK Trollhättan 0-1

Mariedal – SAIK/SMSK 2-3
Mål: Elin Stenhammar 2, Bella Jonsson.

Wargön – Alingsås KIK 2-1
Mål: Jennie Wennergren.

Hemsjö – Toarpsalliansen 2-4
Mål: Lisa Andersson, Sofia Larsson.

Frisco – Annelund 0-7
Mål: Gustav Carlsson 2Jesper Blom Christian Viitala John Bengtsson Johan Hermansson Gabriel Holmén.

Borås AIK – Östadkulle 1-0

Södra Härene – EFFK (Uppskjuten)

1 svar på ”Vi laddar för ny helg”

Lämna en kommentar