ANNONS:
ANNONS:

Vi listar fem matcher

En hel radda med matcher står för dörren. Och som vanligt samlar vi de allra hetaste på ett och samma ställe.

HH

Vårgårda IK FK – Herrljunga SK
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: FK har inlett serien urdåligt med fyra raka förluster. HSK däremot har tagit sina poäng och segern nu i veckan imponerar. Ryktas om att Peno Andersson gör debut för hemmalaget efter att ha anslutit från VIK, och det kanske är läge för FK att bryta den dystra trenden.
Tips: 2-2.

Ardala – Östadkulle SK
Serie: Division 6 Vara.
Kommentar: Min seriefavorit Ardala mot ett ÖSK som imponerat stort i säsongsinledningen. Seger här och ÖSK växer ut till en glödhet kandidat till seriesegern, men jag tror att det blir ett kryss. Vilket i och för sig också gör Östadkulle till en uppflyttningskandidat.
Tips: 1-1.

Holmalunds IF – AIK
Serie: Elitettan.
Kommentar: AIK kommer på besök för ett viktigt mittenmöte. Hemmaseger ger Holmalund ytterligare arbetsro, och det finns egentligen ingenting som tyder på att HIF ska falla igenom helt plötsligt. Tror på en ny jämn historia, där det slutar med hemmajubel.
Tips: 2-1.

Gerdskens BK – Hestrafors IF
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Ett hyperintressant toppmöte mellan två lag som imponerat hittills. Hestrafors är obesegrat och GBK har tre raka segrar. Här blir det stenhårt om poängen, och jag drar till med ett kryss i denna vidöppna batalj.
Tips: 2-2.

Holmalunds IF – Götene IF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: En svår hemmamatch för HIF som troligen får klara sig utan både Adam Axede och Anthon Gustavsson. Men det finns andra som kan kliva fram, och jag håller HIF som favorit här. Men det blir ingen promenad i parken.
Tips: 3-1.

Lämna en kommentar