ANNONS:
ANNONS:

Viktiga poäng ska fördelas

Nya matcher står för dörren. Och det är viktiga poäng som ska fördelas, så här med en månad kvar av fotbollssäsongen 2015. Nedan listar vi som vanligt de matcher som sticker ut lite extra.

HH

Ulricehamn IFK – Alingsås IF
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: En oerhört viktig match i toppen av tabellen, där vinnaren fortsätter att smyga med bakom Gerdsken. AIF har visat en riktigt bra form på sistone, men här krävs det något alldeles extra för att ta full pott. Jag tror på en jämn match, som helt rättvist slutar med ett kryss.
Tips: 1-1.

Vedums AIS – Södra Härene IF
Serie: Division 6 Herrljunga.
Kommentar: Matchen att vinna för Södra Härene – om man ska utmana Vedum om andraplatsen. Men utan Fazel Omidi (semester) tror jag att hemmalaget tar tre poäng och rycker åt sig ett grepp om kvalplatsen.
Tips: 3-1.

Vårgårda IK FK – Sollebrunns AIK
Serie: Division 6 Herrljunga.
Kommentar: Kryss i matchen ovan och en SAIK-seger här skulle göra att Bjärkelaget i allra högsta grad är med och hugger om kvalplatsen. Men trots att Sollebrunn var bättre än VIK FK i vårmötet tror jag att hemmalaget till slut är starkare här. Hemma på Tånga blir det tre poäng.
Tips: 2-0.

IK Frisco – Alingsås KIK
Serie: Division 2 södra.
Kommentar: För Alingsås KIK finns det bara viktiga matcher numera medan Frisco kan spela mer avslappnat i mitten av tabellen. Här tror jag helt enkelt att hemmalaget är klassen bättre och vinner ganska klart, även om det vore bättre med bortaseger för den lokala fotbollen.
Tips: 3-0.

Holmalunds IF – Vara SK
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Kan Holmalund ta andra raka segern, eller får nye Varatränaren Patrik Widell en smakstart efter att han tagit över efter Jocke Andersson? Tränarbyte kan ge effekt på kort sikt i form av en nystart för truppen, men å andra sidan fick Holmalund minst sagt en nystart förra veckan när den dystra trenden bröts. Tror på minst en rödvit pinne i denna för bottenstriden hyperintressanta match.
Tips: 2-1.

Gerdskens BK – Gällstads FK
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Gällstad är ett svårspelat lag som kan skrälla till lite när som helst när de får en fullträff. Men efter den halvdana insatsen mot Byttorp tror jag att GBK studsar tillbaka igen och tar tre poäng. Blir det då också kryss mellan AIF och Ulricehamn så är seriesegern mycket nära för Niklas Anderssons gäng.
Tips: 3-1.

Södra Härene – Jk10
Serie: Division 3 västra.
Kommentar: Sista livlinan för Södra Härene. Det måste helt enkelt bli seger i jumbofinalen mot Jung/Kvänum för att hoppet om nytt kontrakt ska leva. Jag tror också att hemmalaget tar chansen och skakar liv i tabellen via en seger här.
Tips: 3-2.

Lämna en kommentar