ANNONS:
ANNONS:

Zerdest och Amil till FC Alingsås

FC Alingsås lär bli att räkna med i femman. Nu är det klart att Amil Durmic ansluter från Holmalund och att Zerdest Saleh gör detsamma från Östadkulle SK.
Däremot är tränarfrågan ännu inte löst.

Silly Season

Vi har tidigare skrivit om hur FC Alingsås rustat truppen med ett par starka spelare. Nu är det fler nyförvärv klara, och det är ytterligare starka kort som kritat på för nyblivna division 5-klubben.

Amil Durmic spelade en hel del med Holmalund i trean den gångna säsongen, men nu väljer den vänsterfotade liraren att ta nya tag i femman. Zerdest Saleh hade en mellansäsong i Östadkulle SK och lämnar nu Lenavallen för spel i FC Alingsås. Han har tidigare sagt att han inte vet hur mycket han hinner med fotbollen 2016, men om han tänker satsa fullt ut kan FC räkna in en teknisk och målfarlig spelare.

Det är ytterligare spelare på väg in till FC Alingsås. Ett namn som funderar kring en nystart i klubben är Genc Peci, som har ett förflutet i både Holmalund och Alingsås IF.

Vad det gäller tränarfrågan är det ännu inte helt spikad. Andreas Kjellström menar att det mesta borde falla på plats inom två veckor.

– Jag har träffat en tilltänkt ny assisterande tränare och det mötet kändes väldigt bra. Huruvida jag blir kvar är fortfarande oklart men jag fick mer lugn nu efter det här mötet, hälsar Kjellström, som också avslöjar att både Gerdsken och Holmalund hört av sig.

– Smickrande att de tänker på mig. Holmen har jag svarat nej till och Gerdskens förfrågan ska jag fundera över, det handlar i så fall om arbete med P16 Elit alternativt P15. Men det skulle dock kännas som ett misslyckade för mig om jag lämnar FC innan alla pusselbitar är på plats där.  Så vi får se hur det blir med allt framöver.

Lämna en kommentar