ANNONS:
ANNONS:

Aydin följer efter Berisha – men först väntar operation

Deniz Aydin har bestämt sig för att följa med Berat Berisha från Alingsås IF till Gerdsken. Men innan det bli debut i den gula tröjan ska 19-åringen upp på operationsbordet och få ordning på sin höft.

Mer eller mindre hela säsongen har blivit förstörd av skador för Deniz Aydin. Den kvicke yttermittfältaren, som gjorde succé 2013, har från sidan av planen fått se hur hans AIF spelat sig ur division 3.

– Har nog bara blivit fem-sex matcher i år. Och det tog ett tag innan läkarna visste att det var höften som var problemet. Men nu har jag fått en operationstid och ska in 26 november, säger Aydin.

Läkarna har pratat om en rehabiliteringstid på fyra månader, men Deniz har förhoppningar om att det ska gå fortare än så.

– Jag har pratat med en del andra som har gjort den här operationen och det är väldigt olika från person till person hur lång tid det tar. Men jag siktar på att vara tillbaka i mars i alla fall.

Men det blir inte till AIF:s gröna tröja han återvänder. Aydin har nämligen bestämt sig för att följa med lagkompisen Berat Berisha till Gerdsken.

– Jag känner att jag vill testa något nytt. Och dessutom har jag fler kompisar som jag umgås med i Gerdsken, det är framför allt de två sakerna som ligger bakom klubbytet, säger Deniz Aydin, som berättar att han skriver på för sin nya klubb så fort frimånaden öppnar.

Lämna en kommentar