ANNONS:
ANNONS:

Långhelg med mycket fotboll

Helgens Hetaste på en tisdag? Ja, den här veckan kör vi en specialare som inleds med slaget om Herrljunga kommun.

HH

Annelunds IF – Herrljunga SK
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Ett mycket prestigeladdat derby i vad man kan se som första ronden i slaget om Herrljunga kommun. Jag ser hemmalaget som favorit, men i ett derby kan precis allting hända. Hade gått på 1X om vi pratat stryktipset, men utan gardering går jag på den tredje raka grönvita fullpoängaren.
Tips: 3-1.

Hemsjö IF – Alingsås KIK
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Två lag som inlett serien bra och är etta och trea inför det här mötet. Här håller jag hemmalaget som favorit med sina flertalet rutinerade pjäser. Dessutom blev det seger med 7-2 mot Brämhult som KIK kryssade emot veckan innan…
Tips: 5-2.

Holmalunds IF – Åsarp/Trädet
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: När en nykomling kommer på besök går det inte att tippa emot Holmalund som inlett serien alldeles strålande. Kanske att nollan ryker, men tre poäng ska det bli.
Tips: 4-1.

Sjuntorps IF – Långareds BoIS
Serie: Division 6 Trollhättan.
Kommentar: Långared åker till seriefavoriten med två raka segrar i bagaget. Men trots att man lär spela med självförtroende och har allt att vinna en sån här match säger mitt sunda förnuft mig att Sjuntorp vinner detta. Helt enkelt för att de är det bättre laget.
Tips: 3-0.

Mjörn – Hemsjö
Serie: Division 6 Trollhättan.
Kommentar: Ännu ett prestigeladdat derby. Mjörn har startat serien svagt medan Hemsjö vann klart senast. Om det har någon betydelse vet jag inte, men här tror jag att gästande Hemsjö åker hem med tre friska poäng. I fjol vann de klart på Bodarnevallen, och det kan bli samma visa i år.
Tips: 1-3.

QBIK – Holmalunds IF
Serie: Elitettan.
Kommentar: En oerhört viktig match för att Holmalund ska behålla och dryga ut avståndet till det nedre strecket. QBIK har en pinne, och spelade likt HIF 0-0 senast. Jag är optimist och tror på knapp bortaseger, och Sandra Augustsson kanske är sugen på att avgöra mot sitt gamla gäng?
Tips: 0-1.

Östadkulle SK – Södra Härene
Serie: Division 6 Vara.
Kommentar: På den klassiska ÖSK-tiden 11.00 smäller det på Lenavallen. Två lag som inlett starkt och jag tror på en tuff, jämn och smågrinig historia, där ÖSK till slut drar det längsta strået.
Tips: 3-2.

Åsaka – Hudene
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Åsaka räcker inte till här utan formtoppade Hudene tar tredje raka segern. Och ett gäng nya fullträffar framåt lär det också bli.
Tips: 1-6.

Lämna en kommentar