ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 5 – MÅLVAKTSPARODIN

Den här julkalendern innehåller inte oväntat 24 minnesluckor från det lokala fotbollsåret 2015. De inledande 17 bjuder på händelser, trender eller annat som stack ut lite över mängden, medan de sista sju luckorna innehåller topp 14 på min personliga lista över traktens bästa spelare under det gångna året.

Julkalender 2015

MÅLVAKTSPARODIN
Annelunds IF hade minst sagt en strulig för- och vårsäsong. Inte minst var det målvakterna som råkade illa ut. Först skadade sig nyförvärvet Jonathan Ahlqvist, och kort senare fick även unge Anton Forsberg uppsöka sjukhuset för att få näven gipsad.

Det gjorde att rutinerade Daniel Forsberg fick dra på sig handskarna men det blev en kort gästspel innan han sträckte sig i baksidan. Som extra lök på laxen fick Krille Holmén en boll på handen när han vaktade målet några minuter i slutet av en träning. Det resulterade i ett skadat båtben och Krille missade större delen av vårsäsongen. Maken till målvaktsotur var länge sedan man hörde talas om.

Till sist frisknade Jonathan Ahlqvist till och vaktade målet så gott som hela säsongen i fyran. Men varken han eller laget fick den kontinuitet på försäsongen som kanske hade behövt för att bygga upp något hållbart under våren, som nu blev allt annat än framgångsrik för Annelunds IF.

Här kan du läsa vad som skrevs om målvaktssoppan.

Lämna en kommentar