ANNONS:
ANNONS:

Södra Härene gick på pumpen

Södra Härene fick stryk den första kvalmatchen mot Kinne-Vedum med 3-1. Det gör att vägen mot division 5 är bökig för Tomas Magnussons gäng.
– Lite synd, Kinne-Vedum är inget bra lag, säger SHIF-tränaren.

Referatet med Jonas

Det var bortalaget Södra Härene som började bäst och tog också ledningen.

– Första 20 var bra från våran sida och Jonte (Jonathan Johansson) gjorde 1-0, så långt såg det bra ut, säger Magnusson.

Men hemmalaget kvitterade och före paus tog Kinne-Vedum också ledningen.

– Vi missade i ett uppspel och de utnyttjade det och gjorde 2-1, säger Magnusson.

Hela andra halvlek tryckte Härene på för ett kvitteringsmål, men lyckades inte få in det så viktiga 2-2-målet. Istället kontrade Kinne-Vedum och fick med sig en straff som gav 3-1 i slutet av matchen.

– De har ingenting i andra utan vi bara öser på utan att komma rätt på någon boll vid alla hörnor och inlägg. Vi gör väl ingen kanonmatch, vilket var lite synd för Kinne-Vedum var inget bra lag. De hade ett par bra spelare, i övrigt var de inte märkvärdiga. Tycker att exempelvis Vedum var mycket bättre, säger Tomas Magnusson.

Nästa helg väntar Högvad i nästa match för Södra Härene. Där är en storseger enda alternativet om hoppet om gruppseger ska leva vidare inför Högvads och Kinne-Vedums möte om två veckor.

I går vann FC Alingsås sin första kvalmatch mot division 5. Ferdi Selimi och Ibis Ramadanovic gjorde två mål vardera när Lödöse/Nygård besegrades med 4-2. Det tredje laget i den gruppen är Tvärred/Vegby.

Lämna en kommentar