ANNONS:
ANNONS:

Vårens sista Förstafemma

Dags att presentera vårsäsongens sista Förstafemma. Det som sticker ut den här gången är en gulsvart serieledare med en vattentät defensiv.

6_FF_2

MÅLVAKT
Erik Andersson, Gerdskens BK
Kommentar: Räddade en oerhört viktig straff borta mot Ulricehamn när GBK ordnade 1-1 med två man mindre. Rundade sedan av en grym vårsäsong med att hålla nollan hemma mot Skepplanda. Säkerheten själv, och en stor del i GBK:s vassa defensiv.

FÖRSVARARE
Fredrik Gustafsson, Gerdskens BK.
Kommentar: En gigant i den ovan nämnda Ulricehamnsmatchen och mycket bra även mot Skepplanda. Har ett lugn och en beslutsamhet i allt han gör och är dessutom användbar på mittfältet.

MITTFÄLTARE
Ferdi Selimi, FC Alingsås
Kommentar: Vad gör man när två mittfältare slåss om en plats? Tja, jag valde att flytta upp Kenan Aliu på topp för att göra plats för Selimi. FC-liraren är snabb, teknisk och målfarlig och har varit målskytt två matcher i rad. Senast i toppmötet med Sandhult.

FORWARD
Kenan Aliu, Säven/Hol
Kommentar: Spelar främst yttermittfältare men sticker mest ut för sina offensiva kvalitéer. Bra driv i steget, bra skott och är alltid jobbig att möta. Inblandad i mycket av det som Säven/Hol åstadkommer framåt, och tvåmålsskytt i våravslutningn mot Sparsör.

TRÄNARE
Peo Häggström, Vårgårda IK.
Kommentar: Efter den lilla svackan har VIK hittat ett vinnande koncept igen. Visserligen har spelet inte stämt fullt ut, men att vinna de jämna matcherna brukar känneteckna ett topplag. Peo är alltid noggrann i det han gör och har också fått med sig alla spelare åt samma håll. Nio poäng i våravslutningens tre matcher är så klart väldigt bra.

Håller du med om uttagningen? Eller hur ser din förstafemma ut? Kommentera gärna nedan.

Lämna en kommentar