ANNONS:
ANNONS:

DE SNYGGASTE DRÄKTERNA

Att se snygg ut på fotbollsplanen är olika viktigt för olika personer. Jag har i alla fall tagit mig tid att lista de fem snyggaste matchdräkterna från den lokala fotbollen. Allt under vinjetten Semesterlistan.

Semesterlistan

5 – FC Alingsås
Har övergett Barcelonastuket inför 2015 och har hittat en enkelt men stilren look. Helt vitt bortsett från de röda strumporna som verkligen ger helheten ett lyft. Stort plus för den enkelheten.

4 – Sollebrunns AIK
Blått och vitt är en klassisk kombination som absolut inte ska underskattas. De blå detaljerna på överarmarna syr ihop temat på ett bra sätt och ger helt enkelt en snygg design. Extra plus till den helblå målvaktsdressen som sticker ut på ett bekvämt sätt.

3 – Herrljunga SK
HSK-dressen som bygger på rött och blått är väl inarbetad här i trakten. En bra färgkombination som inte många konkurrerar om, och den känns ganska given här på listan.

2 – Gerdskens BK
Finns en del gulsvarta lag i trakten men jag tycker att GBK-tröjan är den finaste av dem. Den har alltid en speciell lyster om sig och dessutom finns det en del vita partier i tröjan som bryter av på ett skönt sätt. Ser påkostad ut.

1 – Alingsås IF
Har egentligen aldrig gillat grönt som färg speciellt mycket. Ändå har jag fastnat för AIF:s enkla – men geniala – grön-vita matchställ. Lite retrobetonat med de vita ränderna på axelpartiet, och dessutom glänser det så om tröjorna så man undrar om det är ett nytt ställ till varje match. Dessutom lagom mycket reklam som höjer helheten ytterligare.

Birkan
FC Alingsås.
Sollebrunns AIK.
Sollebrunns AIK.
Herrljunga SK.
Herrljunga SK.
Gerdskens BK.
Gerdskens BK.
Alingsås IF.
Alingsås IF.

2 svar på ”DE SNYGGASTE DRÄKTERNA”

    • Damdräkter är självklart med på samma villkor som herrdräkter. Sollebrunn har damlag, men ”herrbilden” var den i arkivet som visade tröjan bäst. Därför valde jag den.

      I övrigt har jag valt bland samtliga föreningar, såväl dam och herr som kombinationsklubbar.

      // Jonas

      Svara

Lämna en kommentar