ANNONS:
ANNONS:

DIVISION 5 MELLERSTA

Innan seriestart kommer vi att tippa samtliga lokala serier med lokalt inslag. Först ut blir division 5 mellersta, en serie med övervägande Skaraborgslag där vi tror att Herrljunga kan hålla den lokala fanan tämligen högt.

Tips 2015

I en ruskigt svårtippad serie tror vi att det är en handfull lag som slåss om seriesegern. Corner, Råda och Levene/Skogslund känns som de starkaste lagen, men det ryktas även om att Sandhem har rustat inför den här säsongen. FC Gauthiod känns som en kompetent nykomling och borde undvika bottenträsket. Längst ner tror vi att Emtunga, som fick sin plats i femman till skänks, får kriga tillsammans med framför allt Tråvad/Larv, Grolanda och Örslösa/Söne. Men detta kan mycket väl bli ett getingbo utan dess like där en seger hit eller dit kan bli avgörande i sista ändan.

1. FC Corner

2. Råda BK

3. Levene/Skogslund

4. Herrljunga SK
Kommentar: HSK känns hetare än på många år och vi tror att de kommer att bita sig fast på övre halvan. Fjolårshösten var strålande, och under vintern har laget dessutom förstärkt med ett par intressanta spelare. Fisnik Tahiri kan avlasta Erik Karlsson i det offensiva spelet, och även Fidan Tahiri tillförde en del när han anslöt förra sommaren. Vi tror att HSK är med och utmanar om topp tre långt fram på hösten, men till slut blir fyra.

5. Sandhems IF

6. Vinninga AIF

7. Lidköpings FK Akademi

8. FC Gauthiod

9. Tråvad/Larv 

10. Örslösa/Söne

11. Grolanda IF

12. IFK Emtunga

Premiäromgången
17/4 Örslösa/Söne – Råda
17/4 Emtunga – Leven/Skogslund
17/4 Vinninga – Gauthiod
17/4 Sandhem – LFK Akademi
17/4 Herrljunga – Tråvad/Larv
18/4 Corner – Grolanda

Lämna en kommentar