ANNONS:
ANNONS:

Joel Yosef kvitterade i slutsekunderna

Efter premiärsegern har det blivit två raka förluster för FC Alingsås. Men i kväll tog nykomlingen poäng igen när mötet med Rångedala IK slutade 2-2 på Alströmervallen.
– Vi missar alldeles för mycket lägen, säger en besviken tränare i Andreas Kjellström.

Referatet med Jonas

Birkan Ramadanovic gjorde 1-0 till FC Alingsås redan efter några minuter spel. Men gästerna kvitterade och efter drygt 20 minuter tog gästerna också ledningen. 2-1 såg sedan ut att stå sig matchtiden ut, men just före slutsignalen kvitterade Joel Yosef och ordnade en poäng.

– Klart att killarna känner lite glädje nu efter den sena kvitteringen. Men jag tror ändå att alla tycker att detta var en match vi skulle ha vunnit. Vi skapade mängder av chanser men hade inte tillräckligt med skärpa i avsluten, säger Andreas Kjellström.

– Sen är det så klart positivt att vi spelar bra och flera spelare börjar nu bli lite bättre tränade. Men Rångedala fick en utvisad i dag också så det känns lite surt att vi inte vann fortsätter han.

Kenan Aliu var bäst i FC från sin centrala mittfältsposition.

– Kenan vinner mycket boll och spelar väldigt intelligent. Nu ska han operera sitt knä snart och då är han troligtvis borta ett tag efter det. Men det var skönt att få tillbaka Joel Yosef i dag, han har inte varit med på några veckor. Så det är bara att nöta avslut på träningarna så att vi sätter dit bollarna på matcherna, avslutar FC-tränaren.

ÖVRIGA FREDAGSMATCHER
Vårgårda IK FK – Töllsjö 1-3
Mål: Albin Hägg.

Sjuntorp – Långared 3-3
Mål: Adam Bergström, Jerry Kahlin, Gabriel Hasselteg.

Arentorp/Helås – IK Frisco 1-3
Mål: Annelie Carli 3.

Södra Härene – Vedum 1-4
Mål: Antonia Malmqvist.

Lämna en kommentar