ANNONS:
ANNONS:

Ahmet tar ett break från fotbollen

Vårgårda IK:s påläggskalv Ahmet Akdeve har tagit ett break från fotbollen. Men klubbens spelaransvarige, Gabor Hacker, berättar att 18-åringen snart är tillbaka i truppen.
– Han behövde ett uppehåll helt enkelt, säger Hacker.

Ahmet Akdeve har haft en starkt utvecklingskurva de senaste åren och nämns ofta som en av traktens största talanger. Men för tillfället tränar han ingen fotboll alls.

– Ahmet har väldigt många bollar i luften just nu. Dessutom har han haft en väldigt lång inomhussäsong som startade nästan direkt efter serien i höstas, säger Gabor Hacker, som tillsammans med Perarne Hafström haft samtal med Ahmet.

– Perarne har känt Ahmet sedan han var liten och vi har haft bra samtal. Ahmet är splittrad mentalt just nu, för han tar studenten till sommaren och satsar även mycket på skolan. Så han behövde ett break för att gå in i en tung försäsong och underkasta sig den hårda träningen, säger Gabor, som dock tror att 18-åringen snart är tillbaka.

– Vi bestämde att han skulle koppla bort fotbollen i två veckor och sedan tar vi en ny avstämning. Så jag tror att han snart är igång igen. Det vore väldigt synt om en sådan talang slutade med fotbollen, men det tror jag heller inte att det finns några tankar på.

Lokalfotboll.se/0322 har förgäves sökt Ahmet Akdeve för en kommentar.

Lämna en kommentar