ANNONS:
ANNONS:

AIF fiskar i Bjärke

Nu har nye tränaren Niklas Klingberg kommit igång med några pass i Alingsås IF. 
– Känns bra, det har blivit några träningspass nu, säger han.

I går skrev vi om att Södra Härenes Albin Andersson tränat med AIF ett par veckor. Hittills har även Sollebrunns Filip Johansson och Stora Mellbys Patrik Svensson gästtränat med grönvitt.

– Så stor skillnad är det inte på divisionerna så har du bra egenskaper i femman eller sexan är chansen stor att de håller även i fyran. Och har man då också träningsfliten och är beredd att lägga den tiden som krävs är det klart att det kan vara intressant för oss, säger Niklas Klingberg, som vet att det kommer fler spelare och testat framöver.

– Det gör det, men det är Lasse Samuelsson som sköter allt det där. Vi ska även försöka få till en testmatch någon gång i december.

I övrigt tycker Klingberg att han börjar få ett grepp om sitt nya lag. Han såg AIF spela två matcher under hösten, och har också pratat mycket med Calle Skoglöf som är kvar som assisterande tränare.

– Tycker att jag och Calle har en bra bild av truppen och vilka spelaregenskaper vi skulle vilja komplettera med. Det beror så klart också på om vi tappar någon spelare men förhoppningsvis stannar de flesta kvar i klubben.

Niklas Klingberg.

Lämna en kommentar