ANNONS:
ANNONS:

Pettersson tar över Frisco

Peter ”Pinnen” Pettersson är ett namn starkt förknippat med IK Frisco. Nu tar han över som tränare för klubbens herrlag.
– Känns kul att laget lever vidare, säger han.

I år har Frisco/Hudene tränats av Federico Santamans. Det har gått tungt resultatmässigt, och det har också pratats om att det varit väldigt ont om spelare.

– Jag har sett hur killarna har kämpat i år för att få ihop det så när jag fick frågan om att ta över som tränare kände jag nästan att det var min plikt att tacka ja, säger Peter, som ännu inte vet om samarbetet med Hudene fortsätter 2018.

– Nej, det vågar jag inte svara på än utan det får vi se längre fram.

”Pinnen” kommer närmast från ett sabbatsår från sitt engagemang i Frisco. Han har laddat sina batterier, och nu både hoppas och tror han att de flesta från årets trupp väljer att fortsätta spela nästa säsong.

– Jag tror att de flesta kommer att köra på. Dessutom har vi förhoppningar om att några nya ska ansluta så vi siktar på att få ett lite mer slagkraftigt lag nästa år. Klart att vi i första hand spelar för att det är roligt, men självklart vill vi göra så bra resultat som möjligt och ställa lagom stora krav på varandra, säger den nye tränaren.

Lämna en kommentar