ANNONS:
ANNONS:

Aktuell skytteliga på menyn

Med start i dag tisdag finns Skytteliga 2015 med under fliken Resultat i  huvudmenyn. Skytteligan ska inte förväxlas med tävlingen Måltjuven, som lever sitt eget liv.

Spark

En viktig del i fotbollen är att göra mål. Därför är tanken att vi här på sidan ska kunna följa vilka lokala spelare som åstadkommer flest nätrassel. Under Resultat i huvudmenyn finns nu en egen flik som heter Skytteliga 2015, och den kommer med jämna mellanrum att uppdateras. Nu är den uppdaterad till och med de matcher som spelades i går, så det är bara att gå in och kika vem som toppar skytteligan hittills.

Under Resultat kan man även blicka tillbaka på fjolårets skytteliga, och spana in alla tabeller med lokalt inslag, både från i fjol och de nu aktuella.

För information vill vi förtydliga att vinnaren av skytteligan inte nödvändigtvis är den som vinner Måltjuven, som är en separat tävling där mål värderas olika högt beroende på vilken division man spelar i. Senare i veckan kommer en första rapport om ställningen i Måltjuven, men den som redan nu vill läsa på mer om tävlingen gör det här.

Lämna en kommentar