ANNONS:
ANNONS:

Alingsås IF vill bredda truppen

Lasse Samuelsson är drivande Alingsås IF:s herrsektion. Han berättar att klubben vill bredda truppen med några nya spelare.
– Vi behöver en handfull spelare, så det försöker vi reda ut nu, säger han.

Silly Season

Alingsås IF knep till slut en kvalplats i fyran men från flera håll har det pekats på att truppen var för tunn för att ta klivet upp.

– Så var det, vi behöver en handfull spelare till, säger också Lasse Samuelsson.

Rasmus Persson, från Sollebrunn, och Säven/Hols Johan Eriksson har nämnts i samma mening som AIF tidigare, och nu är det dags igen.

– Det är två intressanta spelare som vi har pratat med. Förhoppningen är att de ska träna med oss när vi kör igång den 16 november. Det verkar vara fina killar som vill något med sin fotboll. Det är viktigt för oss att få in gubbar som vill träna mycket, säger Lasse.

AIF har även kontaktat sina två utflugna spelare Adam Borhammar Wahlin, VIK, och Adam Axede, Jonsered.

– Borhammar Wahlin har sagt nej. Jag fick ett meddelande två minuter efter att vi inte klarat kvalet att han inte var intresserad. Och det är väl så att det hade varit lättare att locka till sig spelare om vi hade gått upp i trean, säger Lasse.

Samuelsson räknar även Markus Wiland som ett nyförvärv efter dennes knäskada.

– Han har skött rehabiliteringen mycket bra och ser stark ut. Sen vet jag att Holmalund har kontaktat honom men vi hoppas att han blir kvar hos oss.

Från årets trupp är tron att de flesta ska köra vidare. Bland annat har Andreas Glännbro aviserat en fortsättning.

– Vi räknar med att Andreas ska köra på. Däremot är det osäkert kring Christian Wieweg. Vi har inte pratat definitivt med honom men jag har förstått att han är tveksam. Men Christian är en kanongubbe att ha i en trupp så självklart hoppas vi att han vill köra ett år till.

Lämna en kommentar