ANNONS:
ANNONS:

GÄSTSKRIBENT 1 – LARS-PETTER BJÖRK

Dags att börja presentationen av nästa års gästskribenter. Först ut är Lars-Petter Björk, med förflutet i Holmalunds IF, Vårgårda IK och Gerdskens BK men nu tränare för Vårgårda IK FK.

2016_1

LP

Lars-Petter Björk är en inte helt ovan skribent då han genom åren levererat texter på både Holmalunds och Vårgårdas hemsidor.

– Jag gillar att skriva så jag behövde inte tänka speciellt länge för att tacka ja till det här. Kan man bidra på något sätt till att bygga upp intresset för fotbollen är det bara roligt, säger L-P.

Några speciella ämnen du tänkt ta upp?

– Har inte funderat så mycket. Men en sak som jag tror att jag kommer ta upp är alla goa gubbar som finns i alla klubbar som fixar med allt runt omkring fotbollen. Annars gillar jag att tycka lite om allt möjligt, gärna med lite glimt i ögat. Tycker att Anthon (Gustavsson) har haft en skön jargong i sina texter i år så lite åt det hållet blir det kanske.

– Sen gillar jag även upplägget som du kör med Bredsidan, när du tycker lite om flera olika saker. Det tycker jag själv är roligt att läsa. Så det kan nog bli något liknande från mig kanske.

Under november månad ska de resterande fyra gästskribenterna inför 2016 presenteras. Så håll utkik här på sidan.

Lämna en kommentar