ANNONS:
ANNONS:

Björn tillbaka när Annelund föll

Annelund förlorade för andra matchen i rad när Skene vann med 3-1 i går. 
– Det var rättvist, säger Björn Holmén, som var tillbaka på planen i en tillfällig (?) comeback.

Referatet med Jonas

I höstas bestämde sig Björn Holmén för att sluta med fotbollen. Men i går, borta mot Skene, var han tillbaka i Annelunds matchtrupp.

– Micke (Micael Johansson) lovade att jag bara skulle vara med på bänken. Men så skadade sig Tobbe Andersson efter fyra minuter så det var bara att hoppa in, berättar han.

Björn säger vidare att han tyckte det var roligt att spela, särskilt i den första halvleken.

– Då kändes det väldigt bra, och jag hade inte ont någonstans. Sen i andra fick jag ont lite överallt, särkilt i båda fotlederna. Och det är ju inte lika roligt att spela när man har ont, säger han.

Skene tog lednigen i början av andra halvlek men Tobias Bayard kvitterade strax där på. Det var Bayards tredje mål på lika många matcher.

– Tyvärr fick vi fler skador. Bland annat fick Robban Holmén byta och då blev vi tyvärr lite för tunna. Vi hade behövt honom hela matchen för vi har inte den där riktiga bredden just nu. Så att Skene vann till slut var ganska rättvist, säger Björn.

Skene gjorde 2-1 med kvarten kvar och fyra minuter före full tid kom även 3-1 på straff.

Björn Holmén berättar att han bara tränat en gång innan lördagens match, och att han inte siktar på något mer spel.

– För mig var det en tillfällig comeack, men jag är inte säker på att Micke ser det på samma sätt. Så vi får väl se hur det blir. Det var i alla fall positivt att jag inte kände något i knäet som jag hade problem med i fjol.

Lämna en kommentar