ANNONS:
ANNONS:

CW tänkte om – kör på i AIF

Christian Wieweg hade bestämt sig för att sluta medfotbollen. Men nu har han tänkt om, och lär dyka upp i backlinjen på Mjörnvallen även 2015.
– Det är alltid sketsköj att komma ner i omklädningsrummet, säger CW.

Christian Wieweg har varit en viktig pjäs i Alingsås IF i många år. Och nu är det bestämt att det blir en fortsättning, och det är en överenskommelse mellan CW och nya tränaren Per Krantz som gjorde det möjligt.

–  Jag bytte tjänst på jobbet i våras och nu reser jag en del vissa veckor. Så vi har kommit överens om att jag tränar en gång i veckan mina tyngsta veckor på jobbet. Sen tränar jag alltid fullt när jag kan, men jag kan inte lova att träna mer än en gång plus en match i veckan. Så nu när det blir på min premisser ska det bli kul att köra på.

Tidigare i höstas var han fast besluten att lägga skorna på hyllen. Men det sociala livet på Mjörnvallen lockar fortfarande.

– När Andreas (Glännbro) bestämde sig för att köra på blev jag sugen igen. Och nu när även James (Clark), Jocke (Larsson), Jonny (Larsson) och några andra som är i ungefär samma ålder också ska fortsätta känns det riktigt roligt inför nästa säsong. Det är alltid sketsköj att komma ner i omklädningsrummet, och dessutom verkar Per vara en glädjespridare också.

Christian berättar också att han ser fram emot mötena med Gerdskens BK.

– Ska bli riktigt kul att möta Berat (Berisha). Men Aydin (Deniz) lär man inte se för de har ju så långt gräs på Gerdskenvallen, säger han med ett skratt om sina forna lagkamrater.

Lämna en kommentar