ANNONS:
ANNONS:

Dags för derby på Bodarnevallen

Även den här fredagen har vi valt ut ett antal matcher som sticker ut lite från mängden. Allt under vinjetten Helgens Hetaste.

HH

SK Mjörn – Hemsjö IF
Serie: Division 6 Trollhättan.
Kommentar: Hemsjö kommer till Bodarnevallen med två raka förluster i bagaget. Visserligen mot topplag, men jag tror ändå att gästerna slår lite ur underläge här. Mjörn ligger sex poäng före, men det kan nog till viss del förklaras av ett enklare spelschema. Tror på öppna spjäll och mycket mål i detta som alltid mycket prestigeladdade derby.
Tips: 3-3.

HIF Akademi – Hemsjö IF
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Två raka segrar för Hemsjö, men frågan är om det räcker för att störa den röda akademin. Egentligen talar allt för hemmaseger här, och det krävs något alldeles extra om Hemsjö ska knipa poäng.
Tips: 6-2.

BK Spark – Trollhättans FF
Serie: Division 6 Trollhättan.
Kommentar: Jumbofinal i Trollhättesexan och allt pekar för att de här två mötena kommer att avgöra vilket lag som blir sist och näst sist. Tror Spark ser fram emot den här matchen och på hemmaplan ska det kunna gå vägen. Tror på första lilagula segern.
Tips: 4-2.

Sävedalens IF – Vårgårda IK 
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Vårgårda har en rad bra insatser bakom sig och ska ha en bra chans till seger här, även om Sävedalen också startat serien bra. Ett match mellan två organiserade lag, och vi vet sedan tidigare att Vårgårda kan stänga till bakåt om allt stämmer. Det visade laget inte minst mot Falköping. Vidöppet, men jag tar på mig de optimistiska glasögonen och tippar bortaseger.
Tips: 1-2.

Alingsås IF – IFK Ulricehamn
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Ulricehamn har fem raka segrar efter premiärförlusten på Gerdskenvallen. Även om AIF också plockat sina poäng tror jag att gästerna, med skyttekungen Daniel Helin (10 mål) i laget, är strået vassare här.
Tips: 0-2

Lämna en kommentar