Segerrapport från FC

FC Alingsås vann borta mot Kinnarumma i går med 6-3. Tränare Andreas Kjellström har lämnat en rapport till lokalfotboll.se/0322.

Andreas Kjellström.

Först 20-25 minuterna satte Kinnarumma  hög press på oss och spelade en bra och snabb kontringsfotboll som gjorde att vi inte fick till ett eget spel. De gjorde också 1-0, men när vi fick straff gick Ibis in från bänken och satte den säkert i mål. Men Kinnarumma fortsatte med bra spel och efter lite slarv och ingen press så nästan gav vi dem 2-1.
Då tog vi in Ibis i spel som vi valde att sätta på bänken på grund av två gula kort från tidigare matcher. Vi ville testa utan honom, för i nästa match mot Hedared behöver vi alla.
Med Ibis blev det lite mer stabilt och vi gjorde 2-2 av just Ibis på ett frisparksmål av hög klass.

I andra halvlek tog Kinnarumma ledningen igen och det började bli tufft för oss att stå emot.Vi åker även på ett rött kort, tyvärr ganska onödigt för tjafs. Men det är bara det andra gula kortet för tjafs i år, så än så länge är det godkänt.

Efter det blir det en enda stor uppförsbacke tills vi lyckas vända på allting med tio mot elva man. Kinnarumma fick också en utvisning och då släppte allt för oss. Jag vill framför allt framhålla de två sista målen där först Ferdi Selimi och sedan Dardan Aliu bjöd på riktigt fina dribblingar innan de gjorde mål. Synd att inte det filmades.

Fem vinster på sex matcher och delad förstaplats är bra och vi har visat att vi har en hög kapacitet.

Mål: Ibis Ramadanovic 3, Dardan Aliu 2, Ferdi Selimi.