ANNONS:
ANNONS:

Johan och Rasmus inbjudna till AIF

När Alingsås IF kör igång höstsäsongen gör man det med två nya ansikten. Säven/Hols Johan Eriksson och Sollebrunns Rasmus Persson är båda inbjudna till division 4-klubben.

Johan Eriksson.
Johan Eriksson.
Rasmus Persson, tvåa från vänster.
Rasmus Persson, tvåa från vänster.

Johan Eriksson har – som vanligt – svarat för en stabil vår på Säven/Hols mittfält. Nu ska 22-åringen till Alingsås IF och känna sig för.’

– Det ska bli kul att känna lite vad det är för tempo så jag ser fram emot gästträningarna, säger Johan, som räknar med att vara med en vecka med Alingsås IF.

– De skulle till Stenungsund först, då åker jag inte med. Men sen är tanken att jag ska vara med den första träningsveckan i Alingsås.

Johan Eriksson är Sävenkille från början men hann med en sejour i Holmalund i junioråldern. Nu kan det kanske bli aktuellt med en ny flytt till en större klubb.

– Vi har inte pratat något om en övergång redan nu så detta är nog mer för att jag ska få känna mig för lite, säger han dock.

Även Rasmus Persson, som arbetat sig tillbaka från skada och spelat de sista vårmatcherna med Sollebrunn, är inbjuden till Alingsås IF.

– De hörde av sig förra veckan och det lutar åt gästträning i början av augusti, hälsar Rasmus.

……………………….

Vet du fler lokala spelare som testar hos andra klubbar i sommar? Hör av dig via telefon, sms, mail eller på Twitter. Alla källor förblir anonyma.

Lämna en kommentar