ANNONS:
ANNONS:

”Det som gör att man orkar fortsätta”

Linus Holmqvist är veckans gästskribent. I dag skriver han bland annat om tjusningen med att som förening ha både dam- och herrlag i seriespel.

Precis som mina skribentkollegor skriver så går tiden så himla fort! Nu är det redan min tur att sätta mig ned vid tangentbordet igen och skriva ihop en intressant text åt er.

Det är nästan så att man skäms lite när man får påminnelse efter påminnelse från Jonas att det nu allt är dags att skicka in texten. Men det är väldigt mycket just nu. Jag har valt ett yrke som är rätt så säsongsbetonat till vår/sommar. Det är under alla de här fantastiska fina och varma dagarna på året, som vi har mest att göra samtidigt som fotbollen drar i gång på riktigt – man får pussla ihop livspusslet så gott det går.

Precis som Sofia skrev är det så otroligt fantastiskt med alla dessa ideella krafter som finns i föreningslivet, för utan dem så hade vi inte haft någon som klipper gräset, kritar planerna, tar hand om fastigheter och anläggning, sköter all administration. Men framförallt alla dessa ledare som viger sina liv åt våra barn och ungdomar. De som står där i ur och skur och ställer fram konor, fixar övningar och håller humöret uppe oavsett väder och tid!

Stor eloge och stort tack till ALLA ideella föreningskrafter runt om i vårt land!!

Att de lokala serierna nu börjar rulla igång är skitskoj! ÄNTLIGEN! Vi har själva seriepremiär till helgen då vi tar emot Borgstena på Alströmer.

Jag får se om jag kommer kunna snöra på mig skorna eller om jag får kolla på matchen från sidan. Jag har åkt på en tråkig skada som inte riktigt blir bra, men jag håller tummarna för att träningarna i veckan går bra och att jag får vara med och stötta laget, på planen!

Vi har hamnat i en rolig serie med många bra lag och jag har haft svårt att riktigt kunna tippa på hur det kommer se ut i slutet av året. Men jag tror allt att vi har några lag som kommer ligga i toppen och kriga redan från första matchen till den sista.

Även vårt damlag har premiär i helgen! Det är alltid lika kul att ha både ett dam- och herrseniorlag i seriespel. Något våra flickor och pojkar ser upp till. För det är alla de där små sakerna, att vara på plats under ett Sommarproffs och se all glädje, eller ta del av glädje under ett sammandrag som gör föreningslivet så otroligt roligt vilket gör att man orkar fortsätta!

Man blir ännu mer taggad av att veta att det är mindre än två veckor kvar tills vi kan gå på våra gräsplaner! Min mening är att fotboll är som bäst på naturgräs!

Nu laddar vi inför en fantastisk start för alla våra loka lag och tar vara på det fina fotbollsvädret!

Vi hörs nästa gång!

LINUS HOLMQVIST
Födelseår: 1992.
Familj: Singel.
Bor: Alingsås.
Klubbar i karriären: Hemsjö IF.
Lokal favoritklubb: Hemsjö IF.
Nuvarande roll i den lokala fotbollen: Ordförande och spelare i Hemsjö IF samt medlem i Matchmiljögruppen i VFF.

Lämna en kommentar