ANNONS:
ANNONS:

DIVISION 2 NORRA DAM

Efter att AFC Akademi försvunnit är Frisco enda lokala lag i den norra damtvåan. 

För ett par veckor sedan kom beskedet som hade legat på lut en tid. Alingsås FC Akademi drog sig ur seriespelet då truppen hos den nya föreningen endast räcker för ett lag i seriespel. Istället blir det spel i en U-lagsserie för de tjejer som inte får speltid i division 1.

Frisco kommer däremot till spel och de tror jag på ganska mycket i år. Mariestad och Sjömarken har försvunnit till division 1 och då ska så klart fjolårets trea Frisco vara med och utmana där uppe. Leif Andersson sätter säkert sin prägel på laget med god organisation och hårt arbete från de elva som äntrar planen. Kan de yngre tjejerna ta ännu ett kliv och de äldre orka ladda om inför varje match kanske till och med bli ännu bättre än den andraplats jag satt Frisco på.

TOPPEN: Råda har fått flertalet duktiga spelare från Lidköpings FK och får tipset. Främst utmanat av krigarna från Katebo.

BOTTEN: Tre nykomlingar har jag valt att sätta i botten. Fjolårets lag från undre halvan – Arentorp/Helås, Ulvåker och Sil – kan också bli inblandade om de inte sköter sina kort rätt.

 1. Råda BK
 2. Frisco
 3. Falköpings KIK
 4. IFK Tidaholm
 5. Fristad/Sparsör/Borgstena
 6. Ulvåker
 7. Sil
 8. Arentorp/Helås
 9. Vinninga
 10. Vartofta
 11. Lundsbrunn/Hällekis/Kinne-Vedum

Lämna en kommentar