ANNONS:
ANNONS:

Division 4 västra herr

I herrfyran siktar GBK och HIF på att knipa nya topplaceringar.

Toppen: Tror att båda våra Alingsåslag kommer tillbringa en hel del tid i toppen. Allra mest tror jag på Gerdsken, men jag tror också att Göta och Trollhättans FK kan bli lite besvärliga att tampas med där uppe.

Botten: Skoftebyn har tappat mycket och allt annat än degradering vore mycket överraskande. Nykomlingen Sjuntorp tror jag också kan få det tufft där nere.

Med lokala ögon: Efter två kvalplatser i fjol finns det ingen anledning att tippa ner något av våra lag nu inför 2024. Gerdskens unga lag har blivit ett år äldre och försäsongen har också sett mer stabil ut bakåt. Känns som hela föreningen verkligen behöver en framgång nu för att få betalt för det arbete som plöjts ner i både ungdomslag och seniorlag de senaste åren. Jag tror också att det håller hela vägen mot trean, även om det fortfarande finns ett litet frågetecken för spelet i de båda straffområdena när det blir tuffa och jämna matcher med poäng i potten.

Holmalund har å sin sida fått en nystart med nye tränaren Eijlert Björkman. Av det jag hört är den rutinerade herren väldigt populär på Holmlayckan och det finns också en större tydlighet i hur laget ska agera på planen. Sånt ger alltid resultat övertid, och inte sällan ser man resultat också på kort sikt. En viss föryngring har skett i det rödvita laget och det blir intressant att se hur ungtupparna står sig vecka ut och vecka in när seriespelet tuggar igång. Det finns dock kvar mycket rutin i namn som Christoffer Ängberg, Tobias Nordgren och bröderna Elmander så sammantaget tror jag det blir en ganska trevlig rödvit säsong igen.

  1. Gerdsken
  2. Trollhättans FK
  3. Holmalunds IF
  4. Göta BK
  5. Ulvåker
  6. Wargön
  7. Vara SK
  8. Trollhättans BoIS
  9. Sils IF
  10. Ardala
  11. Sjuntorp
  12. Skoftebyn

Lämna en kommentar