ANNONS:
ANNONS:

Flera matcher på listan

Nu är det fler lag som ska igång med spel om poäng.

Alingsås IF – Örebro SK
Serie: Elitettan.
Kommentar: En på pappret svårare match än premiären men 4-0 i Skellefteå bör ändå ha skapat både självförtroende och trygghet i det grönvita lägret. ÖSK vann också sin premiär, men här ser jag ändå bortalaget som underdog. Tror på andra raka AIF-segern.
Tips: 2-1.

Qviding – IK Frisco
Serie: Division 2 nordvästra.
Kommentar: Svår premiär för Frisco som stod över första omgången när Qviding vann med förkrossande 10-0 mot Herrestad. Det gör att det tippade topplaget får mitt tips här, även om jag tror att Frisco bjuder på betydligt tuffare motstånd än Herrestad. Men Daniel Anderssons gäng får vänta på första poängen, om ni frågar mig på förhand.
Tips: 3-1.

Holmalund – Skoftebyn
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Bottentippade Skoftebyn ska inte vara några problem för Holmalund utan jag tror på en ganska behaglig resa mot tre premiärpoäng.
Tips: 4-0.

Sjuntorp – Gerdsken
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Min seriefavorit GBK inleder med bortamatch mot nykomlingen Sjuntorp. Premiärer är ofta luriga och i händelse av en studsig vårplan och ett vilt kämpande hemmalag skulle det kunna vålla Gulsvart vissa problem. Men jag höjer inte varningens finger högre än att jag tror att det hela slutar med bortaseger.
Tips: 1-3.

Annelund – Alingsås City
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Derby direkt när derbyfemman kör igång. Annelund ryckte visserligen till i genrepet men annars har försäsongen inte bygt upp förväntningarna på Krille Holméns gäng. City har däremot gjort en rad bra resultat och kommer de till spel med bästa möjliga elva håller jag gästerna som favorit här.
Tips: 1-4.

Töllsjö – Sollebrunn
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Oj, vilken viktig match redan i första omgången när två lag från min undre halva drabbar samman. SAIK:s trupp är rejält naggad i kanten av skador och hemmalaget har ett par klasspelare som måste kontrolleras. Framåt vilar ansvar på Elias Östlind och Axel Skoglund medan Rasmus Persson är ankaret i mittförsvaret, tillsammans med målvakten Linus Krantz. En trots skadeproblem fin försäsong resultatmässigt gör att SAIK får mitt tips här.
Tips: 1-2.

Lämna en kommentar