ANNONS:
ANNONS:

DIVISION 6 TROLLHÄTTAN

I dag fortsätter vi att försöka tippa fotbollsåret 2016. Den här gången handlar det om division 6 Trollhättan.

Vårtipset

Fem lag i sexan får i år rikta blickarna mot Trollhättan. BK Spark lär inte få många tips med sig i år heller, men faktum är att det ser bättre ut än på många år.  Jag tror att poängskörden blir större än på länge, och någon ny jumboplats ska det inte bli för Spark.

Strax ovanför bottenträsket tror jag att Långared hamnar. Slagstyrkan på laget är ungefär densamma som i fjol, vilket lär betyda både bra och sämre insatser. I sina bästa stunder hemma på Ollevi kan de störa det bästa, men de kan också gå på riktiga minor emellanåt.

Lite längre upp i tabellen ska det bli kul att se vad Mjörn och Hemsjö kan åstadkomma. I fjol var de en bit efter de allra bästa, men är de med från start kan det bli bättre i år. Eric Otinder lär lämna ett tomrum efter sig i Hemsjö, men i övrigt är båda trupperna tämligen intakta. Tror det även i år kan bli en kamp dem emellan strax bakom den absoluta täten. Flera Trollhättelag är dock starka kandidater till seriesegern, så får vårt område med mer än ett lag på topp fyra vore det i mina ögon en stor framgång.

Sollebrunn har en ny intern tränarkonstellation, och känns lite svårbedömt på förhand. Jag tror att de kommer slå sig in i toppen, men hur långt det räcker där är svårt att sia om. Får exempelvis Christoffer Frisk eller Filip Johansson in en fullträff och smäller in 25 baljor kan det bära ända till serieseger, men jag väljer att placera dem på en tredjeplats. Om Jonny Larsson är frisk gör han så klart enorm skillnad, och kan bli tungan på vågen i jakten på divison 5.

1) Sjuntorp
2) Trollhättan Syrianska
3) Sollebrunns AIK
4) Trollhättans IF
5) Wargöns IK
6) Hemsjö IF
7) Mjörn
8) Upphärads IS
9) Långareds BoIS
10) BK Spark
11) Åsaka SK
12) Trollhättans FF

Lämna en kommentar