ANNONS:
ANNONS:

Duo siktar mot nya utmaningar

16-åringarna Ottilia Lagerström och Jennifer Cronstam byter klubbadress inför nästa säsong. De båda tjejerna har länge tillhört Alingsås KIK men väljer nu att söka sig vidare och byter därför rött mot blått när Holmalunds IF blir ny adress.

Ottilia lagerström
Ottilia Lagerström

Tjejerna kommer ingå i Holmalunds utvecklingslag med Mikael Prodér som huvudtränare.  Ottilia spelade under den gångna säsongen 16 matcher med KIK:s a-lag. Trots att det var hennes första säsong med seniorlaget tog hon snabbt en plats i startelvan och skötte uppgiften med bravur. Ottilia blev häromdagen utsedd till Alingsås KIK:s bästa back och bästa spelare 2014.

Lagkamraten Jennifer Cronstam söker också nya utmaningar i Holmalunds IF. Jennifer spelade 10 A-lagsmatcher och svarade för ett mål under säsongen 2014. Hon har ett fantastiskt skott och har under säsongen spelat både på mittfältet och som forward. Jennifer är även ordinarie i Västgötalaget där hon visat framfötterna.

Holmalund har under november och december bjudit in flera duktiga ungdomsspelare till så kallade öppna träningar. Huruvida det är fler tjejer från området som valt att byta till den röda tröjan är oklart i nuläget, men än är inte frimånaden över.

Jennifer Cronstam
Jennifer Cronstam.

Lämna en kommentar