ANNONS:
ANNONS:

Enkelmöten i lägre serier

Det blir samma visa som i fjol för många av våra lokala lag.

Västergötlands FF har nu meddelat beslut efter veckans besked om förlängda nationella restriktioner. VFF:s beslut är följande:

A-lagsserier, damer division 3-4 och herrar division 4-6
Serierna genomförs som enkelserier med påföljande kvalspel inom distriktet. Start tidigast perioden 11-15 juni, om detta inte är genomförbart gäller startdatum 1 augusti.

Damer division 2
Götalandsdistrikten har gemensamt beslutat att spela dubbelserier i deåtta serierna om start kan ske 22-23 maj. I annat fall spelas enkelserie
med start när restriktionerna tillåter.

Utvecklingsserier, damer och herrar
Start tidigast 11-15 juni, om detta inte är genomförbart gäller startdatum 1 augusti. Matcher som är planerade från och med det startdatum som fastställs ska spelas.

Ungdomsfotboll 13-19 år
Seriespelet startar tidigast en vecka efter att restriktionerna släpper. Matcher som skulle ha spelats före dess utgår. Seriespelet som gäller för tabell omfattar, med undantag för serier med få lag, enkelserier. Matcherna som är planerade på seriens första halva genomförs som träningsmatcher.

Fotnot
Svenska fotbollsförbundet har ännu inte meddelat vad som gäller för de högre serierna strax under elitfotbollen. Ur lokal synvinkel är det endast herrarnas division 3 som är intressant i det skiktet.

Lämna en kommentar