ANNONS:
ANNONS:

Fabian första gästskribenten

Fabian Andersson, tidigare sportskribent och nuvarande tränare för Alingsås IF:s F19, är nästa års första gästskribent.

Behövde du fundera mycket innan du tackade ja till att vara gästskribent?
– Nej, det var ett ganska enkelt beslut. Gillar både att skriva och den lokala fotbollen, så det känns som något kul att testa på.

Hur stor skrivvana har du sedan tidigare?
– Har under 5-6 år frilansat på sportredaktionerna på Borås Tidning och Ulricehamns Tidning, där jag bevakat allt från Allsvenskan till lokala ridklubbens städdag. Har även gjort diverse inhopp som skribent på olika hemsidor kopplat till fotboll. Så det har ju skrivits en hel del, men pennan har samlat damm senaste åren. Vi får väl se om den fungerar på direkten eller behövs värmas upp.

Läser ni vad som skrivs om dig och din klubb/matcher här på sidan och i andra medier?
– Försöker läsa allt som går, både om egna klubben men även om allt annat som händer. Redan innan jag blev involverad i Alingsåsfotbollen så försökte man hänga med i vad som hände.

Har du några ämnen som du redan nu vet att du kommer skriva om under året?
– Inget som är planerat direkt. Men klart att det kan komma att nämnas de två gångerna man blivit viral från fotbollsplanen. Gillar att försöka skriva på ett fyndigt och roligt sätt som läsaren uppskattar, så vi ska nog hitta på några goa områden att avverka.

FABIAN ANDERSSON
Födelseår: 1994.
Familj: Mamma, pappa, syster.
Bor: Borås.
Klubbar i karriären: Fristad GoIF, Borgstena IF och Fritsla IF  som spelare. IF Elfsborg, Brämhults IK och Alingsås IF som tränare.
Lokal favoritklubb: Alingsås IF.
Nuvarande roll i den lokala fotbollen: F19-tränare i Alingsås IF.

Lämna en kommentar