ANNONS:
ANNONS:

FC Alingsås siktar på en tredje säsong

En del rykten har gjort gällande att FC Alingsås inte kommer till spel 2015. Men nu dementerar klubbens grundare och spelare Ernst Begicevic dessa rykten.
– Planen är absolut att vi ska finnas kvar, säger han.

Ernst Begicevic grundade FC Alingsås för två år sedan och laget har spelat sig till två mittenplaceringar i division 6. Den gångna hösten var ibland tuff, både med att få ihop lag och för att utvisningarna ofta duggade tätt i matcherna. Vi ett tillfälle fick en match till och med avbrytas för att FC hade för få spelare kvar på planen.

Men trots det väljer Begicevic nu att se framåt.

– Vi har precis fått in en ny storsponsor till ett nytt matchställ. Och vi jobbar även på en del andra saker, som en egen liten klubblokal, men tyvärr har jag inte riktigt hunnit ta tag det fullt ut, säger Ernst, som är positiv till att klubben och laget ska finnas kvar.

– Det siktar vi absolut på. Vi kan ju inte lägga ner bara så där, det finns inte för mig.

Hur spelartruppen kommer att se ut är däremot inte klart. Några kan försvinna och några kan tillkomma, menar Begicevic.

– Vi har väl inte bestämt oss för hur vi vill göra riktigt, men vi vill absolut tvätta bort stämpeln om att vi är ett gäng bråkstakar. Och vi letar också en bra tränare som kan styra upp det lite bättre. Och beroende på hur allt sådant löser sig får vi se vilken trupp vi får. Men det finns nog en möjlighet att det kan bli ett helt nytt lag nästa år.

Lämna en kommentar