ANNONS:
ANNONS:

"Har i princip bestämt mig för AIF"

Markus Wiland har valt mellan en fortsättning i Alingsås IF och att byta till Holmalunds IF. Nu talar allt för att han fortsätter på Mjörnvallen.
– Jag har i princip bestämt mig, säger 20-åringen, som nyligen fick besked om att korsbandet i ena knäet är avslitet.

I går skrev lokalfotboll.se/0322 om att Markus Wiland fått beskedet om att hans korsband är avslitet. Det har också spelat in nu när han till 99 procent bestämt sig för att spela kvar i Alingsås IF.

– Jag pratade med Holmalund i går (lördag), och de är fortfarande intresserade. Men jag känner ändå att det är bäst att stanna i AIF nu när det är som det är med knäet. Jag tror det är lättare att komma tillbaka och slå sig in i ett lag som man spelat i tidigare istället för i en ny klubb, säger Wiland, som också känner att han vill ta sitt ansvar nu när laget ramlade ur trean.

– Jag har varit tre säsonger i AIF och trivs väldigt bra. Jag känner att klubben har gett mig mycket och då vill jag också försöka hjälpa laget att komma upp i trean igen.

– Dessutom ska det bli kul med den nya arenan på Mjörnvallen. Så jag har i princip bestämt mig för att spela kvar i AIF.

 

Lämna en kommentar