ANNONS:
ANNONS:

FC lägger ner verksamheten

FC Alingås lägger ner föreningen. Det beslutet ska ha tagits på ett spelarmöte nu i kväll.
– Det har hängt i luften ett tag, säger lagets målvakt Erik Dahlbom.

Dahlbom

Förra veckan kom nyheten att Andreas Kjellström hoppade av som tränare. I måndags blev det förlust med 6-1 mot Äspered och nu i dag bestämde sig spelarna för att lägga ner föreningen.

– Det är främst ekonomiska skäl. Vi har haft problem med ekonomin hela tiden men har ändå försökt jobba på för att få det att gå runt. Men det sista har det varit väldigt dålig stämning i laget och nu när Andreas slutade fanns inte viljan att fortsätta kämpa, säger Erik Dahlbom, som var med på resan från sexan upp till femman.

– Klart det är tråkigt att det skulle sluta så här, men det känns ändå ganska okej. Eftersom det har varit så dålig stämning har det egentligen inte varit särskilt roligt att spela på slutet. Och nu mot Äspered var det svårt att få ihop lag för det var många som inte ville vara med.

När lokalfotboll.se/0322 når ordföranden och spelaren Ibis Ramadanovic är han inte medveten om beslutet som spelarna tagit.

– Jag är i Västerås och jobbar så jag har inte hört vad som bestämdes än, säger Ibis.

FC Alingsås har vad lokalfotboll.se/0322 erfar ännu inte meddelat förbundet sitt beslut. Därför lär vi få återkomma när vi vet vad som händer definitivt, både med klubben och med tabellen i division 5 mellersta.

1 svar på ”FC lägger ner verksamheten”

Lämna en kommentar