ANNONS:
ANNONS:

Flera avgörande matcher

Ödesmatch i herrfemman. Tuff bortamatch i damettan. Seriefinal i damfyran. Eventuellt en seriesegrare i herrfyran.
Helgens Hetaste listar det bästa som väntar de närmsta dagarna.

HH

Holmalunds IF – Lerums IS
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Ska segertåget fortsätta för Holmalund? Ja, jag tror faktiskt det. Lerum hemma är en överkomlig match och eftersom formen är god och poängbehovet stort tippar jag hemmaseger här.
Tips: 3-1.

Herrljunga SK – Grolanda IF
Serie: Division 5 nordvästra.
Kommentar: HSK har verkligen vaknat till liv på sistone och har klättrat i tabellen efter ett antal raka segrar. Det är nog för långt upp till kvalplatsen, men blir avslutningen på serien bra finns det alla möjligheter att sluta trea. Grolanda är svårspelat, men jag tror på ny seger.
Tips: 3-2.

IFK Skoghall – Holmalunds IF
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Här krävs det en topprestation av Holmalund för att vinna. Jag tror på en tillknäppt historia med få målchanser där lagen delar på poängen. Kryss här och sedan två raka segrar räcker också för att HIF ska hålla undan och vinna serien.
Tips: 1-1.

Östadkulle SK – Säven/Hol
Serie: Division 5 västra.
Kommentar: ÖSK behöver poäng i varje match nu och måste gå framåt i jakten på seger. Samtidigt behöver Säven/Hol vinna här för att hålla distansen till kvalstrecket, så det är mycket som står på spel. Tror det finns alla möjligheter att detta blir en målrik och svängig historia precis som vårmötet mellan lagen. Kan sluta hur som helst.
Tips: 4-3.

Gerdskens BK – Skene IF
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Om Alingsås IF tappar poäng borta mot Kinna i kväll vinner Gerdsken serien vid seger här. Även om andraplatsen troligen också räcker till avancemang vill nog GBK gärna avgöra här och gå upp i trean som etta istället för tvåa. 
Tips: 4-1.

HIF Akademi – Tvärred/Vegby
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Matchen Akademin måste vinna för att gå förbi Tvärred/Vegby i tabellen. Jag tror att HIF fixar det och får revansch för förlusten i våras. Här säkras i  praktiken division 3-platsen.
Tips: 5-2.

Lämna en kommentar