Tre matcher med lokalt inslag har spelats i kväll. Här kommer lite resultat med målskyttar och kommentarer.

Referatet med Jonas

Fredagsmatcher

Kinna – Alingsås IF 3-2
Mål: Rickard Hedberg, Felix Hjertqvist Jonsson.
Kommentar: Mitt i den första halvleken exploderade matchen med tre snabba mål. 1-0, 1-1 genom Hedberg och sedan 2-1 till hemmalaget. I början av andra halvlek kom även 3-1, och och AIF formerade då om laget för att få mer spets framåt. Felix Hjertqvist Jonsson reducerade med 20 minuter kvar, men närmare än som man inte. Det betyder att AIF inte längre har andraplatsen i egna händer.

Vårgårda IK FK – Frisco 3-1
FK: Alexander Stavander 2, Adam Kjellson. Frisco: Självmål.
Kommentar: Så klart inte oväntat att FK tog tre poäng mot jumbon Frisco – som dock hade behövt poäng i jakten på att undvika sistaplatsen. Frisco tog ledningen, men Alexander Stavander vände på matchen med två mål. Efter paus stängde Adam Kjellson butiken med sitt 3-1-mål.

Södra Härene – Tomten 4-2
SHIF: Fazel Omidi 2, Peter Andersson, Albin Andersson.
Kommentar: Trots ett tidigt underläge visade SHIF att man verkligen vill ha den här kvalplatsen. När väl kvitteringen kom gick vändningen snabbt och de tre poängen gör att Hära nu är nära att knipa andraplatsen. Fazel Omidi visade att han konserverat formen under utlandssemestern när han gjorde två nya mål.