ANNONS:
ANNONS:

Första premiärhelgen

Så är det dags för seriepremiär för Vårgårda IK. Men vi kompletterar listan vi kallar för Helgens Hetaste med några träningsmatcher också.

Vänersborgs FK – Vårgårda IK
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: En tuff premiärmatch för VIK, särskilt med tanke på veckans turbulens när Tomas Östlund slutat och Diyar Faraj tillfälligt tagit över som huvudtränare. Men å andra sidan kan gästerna spela avslappnat eftersom Vänersborg är ganska klar favorit här, särskilt på hemmaplan. VFK tappade visserligen skyttekungen Valon Gashi i veckan men det finns ändå en hel del kompetens i det här laget. VIK har haft en strulig försäsong med mycket skador och det är också klart att Isac Spanedal och Mohammed Abdulrahman missar de inledande omgångarna. Även Albinot Rexhepi är tveksam till start, men glädjande är att Daniel Olafsson var tillbaka i genrepet och han lär spela här också om han inte drabbas av något bakslag. Men frågan är om Vårgårda som lag redan fått ihop pusslet tillräckligt mycket för att kunna skrälla sig till någon eller några poäng här?
Tips: 2-0.

VI GISSAR VIK:s PREMIÄRELVA
Niklas Eriksson

Richard Wartmark
Mattias Martinsson
Fehim Smajlovic
Dardan Ibishi

Dana Barzengi
Daniel Olafsson
Mattin Najafi
Benjamin Hacker

Albinot Rexhepi
Ibrahim Alushaj

GENREP
Alingsås IF – Jonsered (lör)

Gerdsken – Västra Frölunda (lör)

ANDRA TRÄNINGSMATCHER
Sollebrunn – Stora Mellby (fre)

Vårgårda IK FK – Sätila (lör)

Södra Härene – Mellby IK (dam, lör)

Floby – Herrljunga (sön)

Hemsjö – Östadkulle (herr, sön)

Södra Härene – Mellby IK (herr, sön)

Östadkulle – Hemsjö (dam, sön)

FOTNOT
Glöm inte att skicka in din gissning i Måltjuven innan Vårgårdas premiär i morgon. Det kostar ingenting att delta och det är ett fint pris till vinnaren. Läs mer här.

Lämna en kommentar