ANNONS:
ANNONS:

GÄSTSKRIBENT 2 – KATTI ÖLVEBO

Nästa gästskribent inför 2016 är Katti Ölvebo. Hon har allsvensk rutin från Holmalunds IF och är för tillfället i full färd med att jobba sig tillbaka efter en korsbandsskada.

2016_2

Katti

Katti Ölvebo må vara rutinerad på fotbollsplanen. Men annat är det vid tangentbordet, där hon har ganska lite erfarenhet.

– Har egentligen aldrig varit riktigt bra på att skriva och jag har aldrig haft någon dagbok eller så. Så detta blir en utmaning, men utmaningar är ju bra, säger hon.

Trots detta behövde hon inte särskilt mycket betänketid innan hon tackade ja.

– Nej, jag funderade lite, men bestämde mig ganska snabbt.

Kan du avslöja något du kommer att skriva om?

– Har tänkt en del och jag kommer nog ta upp hur det är att komma tillbaka efter en svår skada. Sen blir det kanske även en text om hur det är att vara ganska mycket äldre än övriga i laget. Bland annat är det väldigt hög musik i omklädningsrummet när ungdomarna bestämmer, säger hon med ett skratt.

Katti Ölvebo håller just nu på att rehabilitera sig efter en korsbandsskada. Hon tillhör Holmalunds IF, men då hon bor i Herrljunga skulle det även kunna bli spel i Frisco. Det beslutet tar hon senare när hon vet hur hennes knä läker ihop.

Läs om den första gästskribenten här.

Lämna en kommentar