ANNONS:
ANNONS:

Hindström tar över Frisco

IK Frisco har hittat Torbjörn Berggrens efterträdare. Anders Hindström, 33, tar över huvudansvaret för klubbens damlag.
– Jag känner mig riktigt motiverad, säger han.

Silly Season

Efter två år tackade Torbjörn Berggren för sig tidigare i höstas. Och nu är det klart att Anders Hindström, senast ansvarig för damerna i Elmer/Fåglum/Nossebro/Främmestad i division 3, tar över.

– Vi har haft ett par alternativ och till slut blev det Anders. Det känns jättebra att vi har fått in en huvudansvarig, nu ska vi bara försöka få ihop hela organisationen runt omkring också, säger Peter Petersson, som varit assisterande tränare i år.

– Jag är med på ganska många ställen i klubben så helt fortsätter jag inte som assisterande. Så vi får se hur vi får ihop det till slut, säger han.

Anders Hindström är 33 år och bördig från Jonslund. Efter den egna karriären har han varit aktiv i olika ledarroller, bland annat assisterande i Elmer/Fåglums herrlag och nu senast huvudansvarig för damlaget i trean.

– Jag har varit både ordförande, fotbollsansvarig, damtränare och sen fick jag ta hand om herrlaget nu på hösten också när det blev kaos där. Så det ska faktiskt bli ganska skönt att komma till en annan klubb och kunna fokusera fullt ut på fotbollen, säger Anders, som har träffat spelarrådet i Frisco.

– Det verkar vara ett stort gäng som verkligen vill något med sin fotboll. De vill träna mycket och det känns riktigt motiverande för mig.

I dag presenterade han sig för hela truppen och han kommer att ta över ansvaret nu omedelbart.

– Jag gillar inomhuspel och tjejerna verkar vara duktiga där också. Så det blir en bra start och en möjlighet att lära mig alla nya namn. Jag känner till Anelie Carli lite sedan innan, annars känner jag ingen i hela föreningen.

Lämna en kommentar