ANNONS:
ANNONS:

GÄSTSKRIBENT 4 – FELICIA WINGFORS

I dag presenterar vi den fjärde gästskribenten inför nästa år. Felicia Wingfors, 22, blir Bjärkes inslag på lokalfotboll.se/0322 den kommande säsongen.

2016_4

Felicia

 

Felicia Wingfors har varit Sollebrunns AIK trogen genom hela karriären. Hon har utöver sitt eget tränande och spelande gjort ett stort jobb i olika roller och har genom åren varit en drivande kraft åt många håll.
– Jag har fixat folk till olika arrangemang, varit med i styrelsen och varit tränare för yngre spelare. Allt som behövs göras i en förenig helt enkelt, säger Felicia.
Det senaste året har hon dock jobbat på annan ort mest hela tiden. Därför har tiden inte räckt till något annat föreningsuppdrag än att vara en tongivande spelare i division 3.
– Det var nog första gången jag bara kunnat koncentrera mig på att vara ute på planen. Vi har haft en helt fantastisk ledarstab och jag känner verkligen att jag utvecklats som spelare.
Nu är det dock dags att engagera sig på saker utanför planen igen. Felicia är nämligen en av de fem gästskribenterna inför 2016.
– Har egentligen inte så stor skrivvana. Blir en del mail nu när jag jobbar som mäklarassistent och dessutom bloggar jag lite härifrån Spanien så att de där hemma ska veta vad jag har för mig.
Spanien, hur länge blir du där nere?
– Jag kommer hem lagom till seriestart. Men jag håller kontakten med tjejerna i SAIK, och jag har hittat ett lag här nere som jag tränar med ett par gånger i veckan.
Vad tror du om uppdraget som gästskribent?
– Jag tyckte direkt att det lät väldigt roligt och även en bra utmaning, så det tog bara några dagar innan jag helt bestämt mig. Har under året läst gästskribenternas inlägg och tyckt att de gjort det väldigt bra.
Några speciella ämnen du tänker ta upp?
– Till en början kommer jag nog rikta in mig på hur det är att vara tjej och spela fotboll i Spanien. Sedan så klart den lokala damfotbollen, utvecklingen hos unga spelare och samarbeten lokala klubbar emellan för att vi som kommun ska kunna växa på kartan. Samarbetet är också viktigt för att så många som möjligt ska vilja och kunna spela fotboll så länge som möjligt.

Lämna en kommentar