ANNONS:
ANNONS:

Hektiska veckor för Prodér

Mikael Prodér har full upp för tillfället. Tillsammans med Robert Sjöqvist leder han nu samtliga Holmalunds tre damlag i seriepel.
I dag har damsektionen möte om hur den framtida organisationen ska se ut.

Sedan Michael Rosén tackade för sig har Mikael Prodér och Robert Sjöqvist fått ett ökat ansvar. Men hur länge det blir så är ännu inte riktigt spikat.

– Jag har fått en förfrågan om jag är intresserad och det är jag absolut. Sen ska damsektionen ha ett möte på måndag (i dag) där jag tror att ett beslut kommer tas. Så vi får se vad som händer, säger Prodér.

De senaste veckorna har han i alla fall dragit ett tungt lass. A-laget och Akademin tränar samma dagar en timme efter varandra för att Prodér och kompani ska kunna vara med så mycket som möjligt med båda trupperna. Dessutom har han coachat både A-lag, U-lag i Elitreserv och Akadmin i division 4.

– Visst är det mycket, men det är bara roligt och jag tycker att det har funkat bra. Sen är det ju inte så många matcher med varken Akademin eller i Elitreserv eftersom det är så få lag i de serierna.

Den senaste helgen blev det sex friska poäng på kontot. Akademin vann derbyt mot Östadkulle medan A-laget vann borta mot Töreboda tämligen enkelt.

– Det var klasskillnad. Vi hade 2-0 efter en kvart och gjorde sedan 3-1 precis före paus. Sen i andra spelade vi av matchen och vann utan problem. Töreboda hade ingenting, säger Prodér, som också gläds åt Antonia Ferm Sandbergs hattrick.

– Kul och viktigt att hon fick göra tre. Och även bra att Olivia (Sultan) fick göra mål. Jag tycker det ser bra ut just nu.

Det femte målet i 5-1 segern gjordes av Lisa ”Töllsjö” Johansson, och Holmalund är nu tvåa i serien bakom Skövde KIK.

Lämna en kommentar