ANNONS:
ANNONS:

CW nätade i comebacken

Alingsås IF vann hemma mot Kinna med 3-1. För ett av målen svarade Christian Wieweg som var tillbaka efter sin fotskada.
– Det var stabilt i dag, säger tränare Per Krantz.

Referatet med Jonas

Alingsås IF tog chansen att ta tillbaka sin tredjeplats när man helt rättvist vann hemma mot Kinna. Men spelmässigt var det ingen riktig höjdare.

– Det var ett steg tillbaka jämfört med hur det har sett ut de senaste matcherna. Men det var väldigt stabilt och Kinna skapade inte mycket av värde, säger Per Krantz.

Det viktiga ledningsmålet nickade Christian Wieweg in i slutet av första halvlek, och efter paus när Kinna försökte forcera för kvittering var det dags för Marcus Waltilla att presentera sig. Han drog till på volley på ett inlägg och satte dit 2-0.

– Ett snyggt mål och han visade med sitt inhopp att det kan bli intressant framöver, berömmer Per tillskottet från BK Skottfint.

Kinna reducerade på en frispark och närmare kvittering än ytterligare en frispark i muren kom inte gästerna. Istället stängde Jocke Larsson butiken när han nickade in Chris Balkeruds inlägg i slutminuterna.

– Skönt att vinna och nu ska det bli roligt med derby på fredag. Hoppas på mycket folk nu också, säger Per Krantz, som dock berättar om ett orosmoln inför mötet med Gerdsken.

– Andreas Glännbro gick av efter en timme i dag med känning i en ljumske. Så vi får se hur det utvecklar sig under veckan.

Övriga måndagsmatcher
Frisco – Vårgårda IK FK 0-3
Mål: Adam Kjellson, Andreas Krantz, Petter Stam Kaspersson.

Wargön – Spark 9-1
Mål: Alexander Jonsson.

Lämna en kommentar