ANNONS:
ANNONS:

Hemsjö slog till i derbyt

Det har inte varit Hemsjös säsong hittills. Men i derbyt mot Mjörn tog gulsvart årets första seger och vann med 4-3.

Hemsjös Hampus Järkmyr gav gästerna ledningen med 1-0 på Bodarnevallen efter knappa halvtimman. Strax före paus slog så Tobias Olausson till två gånger på lika många minuter och gulsvart hade med sig hela 3-0 in i paus.

I andra halvlek reducerade Tim Nilsson och när Robin Wiberg satte dit 2-3 med 20 minuter kvar hade Mjörn vittring. Men Patrik Andreasson lugnade bortalaget när han gjorde 4-2, och trots att Andreas Roos reducerade i slutminuten kunde Hemsjö avgå med segern och ta sin första vinst för säsongen.

Noterbart är att Tim Nilsson blev utvisad för Mjörn, och totalt sex varningar i matchen visar att det var derbykänslor inblandade.

Vårgårda IK – Vänersborgs IF 4-0
Mål: Isac Spanedal, Albinot Rexhepi, Danial Olafsson, Karl-Anton Pettersson.

IFK Tidaholm – Frisco 1-0

Hemsjö – Kindaholm 2-1
Mål: Lisa Molin, Malin Larsson.