ANNONS:
ANNONS:

Vilstrup ut – Kallio in

Det fortsätter att hända saker i Vårgårda IK. Kevin Kallio från Norrby är nu klar för klubben, men istället har Anton Vilstrup deklarerat att han tar ett uppehåll.
– Ett stort tapp, säger sportchef Gabor Hacker.

Kevin Kallio är 20 år och har i år varit på gränsen till Norrbys lag som vann gick upp i Superettan. Men nu är det klart att han nästa år spelar fotboll i Vårgårda IK.

– En väldigt fysisk stark spelare som är ganska allround. Han kan spela både i backlinjen och på mitten, säger Gabor Hacker.

Kallio har tränat med VIK och gjort bra i från sig.

– Både Peo och Stefan har fastnat för honom och vi har även fått fina vitsord från Norrby. Han är en bra karaktär som vill framåt med sin fotboll och han kommer absolut vara med och slåss om en startplats hos oss, säger Hacker.

Ett stort minus från VIK-lägret är att Anton Vilstrup tar ett uppehåll från fotbollen.

– Han stänger inte dörren helt men han kommer inte vara med från början. Vi kommer hålla kontakten med Anton och han är välkommen om han får tillbaka suget och han kommer inte spela fotboll någon annanstans, säger Gabor, som menar att det kommer bli ett kännbart tapp.

– Anton är en kanonkille både på och utanför planen så det blir ett avbräck.

I övrigt kan vi rapportera att Ludvig Andersson ännu inte har bestämt sig vart han lirar fotboll nästa år.

– Vi hoppas att han ska fortsätta hos oss, särskilt nu när Anton försvinner. Ludde kan vara ett namn för en ytterbacksplats, säger Gabor Hacker.

Ett nytt lokalt namn som provtränat med VIK är Sollebrunns målvakt Jimmy Johansson.

– En bra målvakt som är intressant på många sätt. Sen kan jag tänka mig att han sätter Sollebrunn i en besvärlig sits om han lämnar så vi får se vad som händer, säger Gabor Hacker, som tror att ytterligare något nytt namn kan komma att ansluta till VIK innan truppen spikas.

Lämna en kommentar